space space space space space space space space
Head Hem På gång Kontakt Om oss Arkitekthus Tomter Ranstad Kolstad Källatorp
         
  space
Tomterspace
space
 
space space space
    Kolstad

Ranstad - fritidsområde nära golf
Aktiv fritid blir allt viktigare och förutsättningarna för detta är goda i fritidsområdet Ranstad omgivet av härlig natur och med närhet till Ölands Golfklubb.
space
Till norra Öland söker sig många för den särpräglade naturen och för de vidsträckta stränderna. Sjömarkerna är öppna och välbetade med en artrik flora och mycket rikt fågelliv. Här kan du njuta av solen på den östra kusten med sina långsträckta sandstränder. På den västra kusten kan dagen avslutas vid underbara kalkstenshällar och märkliga raukar medan solen stilla går ned i havet.
space
Löttorp är centralort med bra service i form av post, bank, livsmedelsaffär, detaljhandel, restauranger, bagerier, bilverkstäder, m.m. I området finns även småskaliga livsmedelsproducenter och flera konstnärer är också verksamma här.
space
Tomterna i Ranstad ingår i ett fritidshusområde med kommunalt vatten och avlopp. Den gemensamma föreningen ansvarar för skötsel av den kringliggande naturen och de enskilda vägarna.
space
Byggrätten är upp till 100 kvm och tomterna är väl tilltagna på 1600 kvm och 1100 kvm. Fritidshusen levereras nyckelfärdiga av KN Förvaltning och Fastigheter AB.

Objekt i Ranstad: 1. Fritidshus Barrvägen 1 | 2. Tomt Harvägen 6
space
<< tillbaka till Tomter

 
  space
 
 
 
space space space
   

©KN Förvaltning och Fastigheter AB tel 0485-483 00, info@knfastigheter.se

Ölandsmäklaren tel 0485-770 00, info@olandsmaklaren.se

space