space space space space space space space space
Head Hem På gång Kontakt Om oss Arkitekthus Tomter Ranstad Kolstad Källatorp
         
  space
TomterspaceFoton
space
 
space space space
   

Ö V E R B L I C K  - vad som hänt och vad som är på gång


Kolstad. >>

Kolstad, Gustendalsgatan 9. Tomt 3. Konceptet "Nygammal". Inflyttning nov 2012.

Kolstad Gustendalsgatan 11. Bygge pågår.

Kolstad, Torstens Gata 6. Tomt 18. Inflyttning sommaren 2012.
Kolstad, Torstens Gata 4. Tomt 19. Byggnation har här påbörjats 2013.

Kolstad, Torstens Gata 2. Tomt 20. Tomten köpt och bygglov sökt

Källatorp, Kattugglevägen 25 såld juli 2012.

Källatorp, Koltrastvägen: Tomt. >>

Ranstad, Barrvägen 1. >>


Broschyren med nya husmodeller bland annat Jasmin och Vallmo 98.

Samtliga tomter ger det bästa av två världar. De ligger i en vacker öländsk natur, rofyllt och lugnt där man har  allt på bekvämt gång/cykelavstånd. Det är ca 1 km till sommarstaden Borgholm med ett brett utbud av affärer, restauranger och ca 2 km till en av Ölands absolut finaste sandstränder i Köpingsvik. Det är möjligt att antingen enbart köpa en tomt och eller bygga i egen regi när du vill eller köpa en tomt med ett nyckelfärdigt fritidshus. 

Kontakta oss eller Ölandsmäklaren för mer information. Se Kontakt >>

 
  space

 
  linje  
  space  

Källatorp

Blåeld 87 med sin härliga altan och ljusa loft finns på Kattuglevägen 25 i Källatorp. Från tomten ser man ut över hål nr 13 på Ölands Golfklubb. Objektet såldes sommaren 2012.
Se öviga objekt i Källatorp >>

 
  linje  
  space  

Ranstad

På Barrvägen 1 i Ranstad, fritidsområde mellan Löttorp och havet byggs fritidshuset “Gullviva 83” >> av KN Förvaltning och Fastigheter AB. Intressent kan få köpa det nyckelfärdigt eller ta vid och utföra eget arbete. För nyckelfärdigt är priset 1 675 000 kronor. Se objekt i Ranstad >>

 
  linje  
  space  

Kolstad - Tomt 3 Nygammalt Nyckelfärdigt

Tomt nr 3 har bebyggts under år 2012 efter konecptet "Nygammalt". Ett hus av samma modell kommer att byggas på tom 10 i Kolstad.

 
  linje  
  space  

Kolstad - Tomt 11

Nya ägare tillträdde tomt nr 11 under våren 2012 och har uppfört ett hus ritat av dem.

 
  linje  
  space  

Kolstad - Tomt 13

På tomt 13 i Kolstad har den nye fastighetsägaren uppfört en Västkuststuga.

 
  linje  
  spaceTomt 1  

Borgholm, Håpegatan 5, tomt nr 15, pris exkl VA 565 000.

Fritidshustomt med härligt läge, högt och vackert i Kolstad mellan Borgholm och Köpingsvik. Vi erbjuder här en naturtomt om 1104 kvm slät ängsmark, hörntomt, i nordväst grönområde med vackra kullar, nybyggt hus i sydost. Byggnadsplan medger byggrätt om 100 kvm men Borgholms kommun har varit mycket tillmötesgående när det har gällt att bevilja större bostadsyta. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns i tomtgräns.

 
  linje  
  spaceTomt 1  

Borgholm, Kaldavagatan 5, tomt nr 10. Nygammalt Nyckelfärdigt
Nyckelfärdigt fritidshus på tomt med härligt läge, högt och vackert i Kolstad mellan Borgholm och Köpingsvik. Vi erbjuder här en naturtomt om 1221 kvm slät ängsmark. Fritidshuset är en del av miljötankarna i ”Nygammalt”. Det innebär att vi återanvänder bärande konstruktioner från ett demonterat hus. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns i tomtgräns.

 
  linje  
  spaceTomt 1  

Borgholm, Torstens Gata 3, tomt nr 22, pris exkl VA 540 000.

Fritidshustomt med härligt läge, högt och vackert i Kolstad mellan Borgholm och Köpingsvik. Vi erbjuder här en naturtomt om 1048 kvm slät ängsmark, med grönområde/åkerfält i söder, nybyggda hus i öster och väster. Byggnadsplan medger byggrätt om 100 kvm men Borgholms kommun har varit mycket tillmötesgående när det har gällt att bevilja större bostadsyta. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns i tomtgräns.

 
  linje  
  space
space
space
 

Borgholm, Torstens Gata 4, tomt nr 19, pris exkl VA 1 595 000. Nygammalt Nyckelfärdigt

Nyckelfärdigt fritidshus på tomt med härligt läge, högt och vackert i Kolstad mellan Borgholm och Köpingsvik. Fritidshuset är en del av miljötankarna i ”Nygammalt”. Det innebär att vi återanvänder bärande konstruktioner från ett demonterat hus.
spaceHuset som är under uppförande tilläggsisoleras och får bland annat nya ytskikt såsom ny väggpanel, nya betongpannor, nya skivor invändigt och ny takpanel. Allrum och kök blir hjärtat i huset med höga fönster mot altanen och med ryggåstak som skapar rymd och ljus. När våren kommer väntar både altanen och solen i väster på att välkomna dig.
spaceVi erbjuder här en naturtomt om 1142 kvm slät ängsmark i svag sluttning mot väster. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns i tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer.

Ölandsmäklaren

 
  space  
 
      space

©KN Förvaltning och Fastigheter AB tel 0485-483 00, info@knfastigheter.se

Ölandsmäklaren tel 0485-770 00, info@olandsmaklaren.se

space