space space space space space space space space
Head Hem På gång Kontakt Om oss Arkitekthus Tomter Ranstad Kolstad Källatorp Aktuellt
         
  space
Tomterspace
space
 
space space space
    Kolstad

Kolstad - mellan Borgholm och Köpingsvik
I natursköna Kolstad med närhet till både Borgholm och Köpingsvik har vi nu sålt alla tomter avsedda för permanent- eller fritidsboende. Den charmiga byn Kolstad ligger vackert beläget ca en kilometer öster om Borgholm med typiska öländska stenmurar längs vägen. Här är naturen verkligen öländsk med dess säregna fauna, ängsmark, lövskog och stengärdsgårdar. Tomterna är generöst tilltagna med naturen in på knuten och närhet till fina strövområden och orörd mark.

I Kolstad känns resten av världen långt, långt borta. Här är det lätt att finna lugn och ro. Och önskar du mer liv och rörelse ligger en av Sveriges vackraste turistmål bara en cykeltur bort... För dig som vill bo permanent på Öland är området idealiskt, med närhet till förskolor, skolor och arbetsplatser i Borgholm. Nära staden och dess aktiviteter och ändå en lantlig idyll.

Tomternas storlek är mellan 900 kvm och upp till 1400 kvm. I den beslutade planen för Kolstad är det möjligt att bygga hus upp till 100 kvm. Borgholms kommun har under åren varit öppna för att tillmötesgå önskemål om större byggyta och det första huset som uppfördes i Kolstad har en beviljad byggyta på 140 kvm. 2014 är det 16 hus som byggts. Till varje tomt finns VA samt el vid tomtgräns.

Vi har erbjudit hus, ritade av arkitekt varför individuella lösningar varit möjliga. Lokala hantverkare har byggt husen i lösvirke. Hantverkarnas genuina kunnande och skickliga handlag har garanterat hög kvalitet i byggnationen. Husen har levererats nyckelfärdiga - inklusive nyanlagd gräsmatta.

space space space space space
Tomtkarta Kolstad >>        

space
       

 

   


<< tillbaka till Tomter

 
  space
 
 
 
space space space
   

©KN Förvaltning och Fastigheter AB tel 0485-483 00, info@knfastigheter.se

Ölandsmäklaren tel 0485-770 00, info@olandsmaklaren.se

space