space space space space space space space space
Head Hem På gång Kontakt Om oss Arkitekthus Tomter Ranstad Kolstad Källatorp
         
  space
Tomterspace
space
 
space space space
    Kolstad

Källatorp - vid Ölands Golklubb
I nära anslutning till Ölands Golfklubb säljer vi en byggklar fritidstomt. Ett par kilometer bort ligger kusten där du kan njuta av långa promenader eller cykelturer på de små kustnära stigarna och vägarna. Du hör vattnets brus och ser ut över havet och i horisonten ligger den lilla ön Blå Jungfrun. Till norra Öland söker sig många för den särpräglade naturen, det rika fågellivet och för de vidsträckta stränderna.
space

Tomten ärbelägen alldeles i närheten av klubbhuset på Ölandsgolfklubb. Inte så nära så det stör, men är bekvämt både till golfklubbens driving, ranch och restaurang.
space
Löttorp är centralort med bra service i form av post, bank, livsmedelsaffär, detaljhandel, restauranger, bagerier, bilverkstäder, m m. I området finns även småskaliga livsmedelsproducenter och flera konstnärer är också verksamma här.
space
I området finns en gemensamhetsanläggning som ansvarar för vattenförsörjningen och skötseln av gemensamma områden. Det är enskilt avlopp för hela området. Byggrätten på tomten är upp till 100 kvm. Fritidshuset levereras nyckelfärdiga av KN Förvaltning och Fastigheter AB.
space
För att välkomna nya eller gamla golfentusiaster så ingår två spelrätter med årsavgift för det år som tillträde av fritidshuset sker. Länk till Ölands Golfklubb >>

Objekt i Källatorp >>
space

<< tillbaka till Tomter

 
  space
 
 
 
space space space
   

©KN Förvaltning och Fastigheter AB tel 0485-483 00, info@knfastigheter.se

Ölandsmäklaren tel 0485-770 00, info@olandsmaklaren.se

space